WITAJ NA WWW.FORUMOWISKO.PUN.PL! BAW SIĘ DOBRZE! (;
Dobra... Wiadomo o kogo chodzi.
Wiem, ze nikt go tu nie lubi (oprocz mnie xD) i wlasnie dlatego zalozylam ten watek
Chce wiedziec co o nim sadzicie i dlaczego go nie lubicie
Nie lubię jego "postaci", że się tak wyrażę, bo mnie definitywnie odrąca.
A muzyka? Cóż, ja tego muzyką bym nie nazwałam, ale to już inne jeziorko.
Nie lubię hip-hopu, rapu (rapa?) i innych podobnych.
I tyle.
hh nie nazywacie muzyka ? o_O
A co to jest ?
muzyka troche rozniaca sie od innych bo to rap bardziej. Ale.. Jednak muzyka
Tak jak rock, pop, techno...
Golden napisał:
Dla mnie to jest paplanie w miarę do rytmu.
poprawka: rymowanie ;P
Ja was rozumiem.
Wy sluchacie innej muzyki, niz HH, wiec nie dziwie sie ze nie lubicie hip hopu no i Eminema.
To dobrze że rozumiesz. I włąsnie musisz nam wybaszyć, że się tak wyrażamy o tego typu muzyce, bo my poprostu tego nie trawimy. Tak samo my słuchamy straych kawałków dajmy na to Elvisa czy Queen. Ale Ewa, ja ci nie wybacze nigdy tego, że nie znasz piosenek Czerwonych Gitar!!! xDD
A no nie znam xD
Jedyne co ci moge powiedziec to spodobala mi sie piosenka RHCP - Snow
Uslyszalam dzisiaj w "Wielkiej plycie" i az poglosnilam i zaczelam jakby tancowac xD wydurniac sie i spiewac chociaz slow nie znam xD
Co do Eminema. Tak rozumiem jak pisalam. Coz. Nie kazdy lubi HH, a tym bardziej Eminema bo komu bym nie wspomniala o Eminemie to wszyscy tylko "on jest glupi" " jak ty mozesz go sluchac" itp.
A moja mama lubi Eminema xD
Ostatnio siedzialam i przegrywalam z plyty Eminema na kasete bratu xD mama weszla i zaczela mi mowic cos tam ze jego da sie sluchac, ze go lubi i w ogole. Nawet kiedys w Bravo byl artykul o jego teledyskach i o tym jaki jest (ostanim bravo) mama zaczela czytac, normalnie !
A no i moja mama powiedziala ze woli Eminema od US5 xDD
Użytkownik
nie lubię tej muzyki, wolę Nightwish...(EMPPPU!<3!!!)
A dlaczego?
Po prostu nie gustuję w takich klimatach ;D
E.M.'a napisał:
A no nie znam xD
Jedyne co ci moge powiedziec to spodobala mi sie piosenka RHCP - Snow
Uslyszalam dzisiaj w "Wielkiej plycie" i az poglosnilam i zaczelam jakby tancowac xD wydurniac sie i spiewac chociaz slow nie znam xD
Co do Eminema. Tak rozumiem jak pisalam. Coz. Nie kazdy lubi HH, a tym bardziej Eminema bo komu bym nie wspomniala o Eminemie to wszyscy tylko "on jest glupi" " jak ty mozesz go sluchac" itp.
A moja mama lubi Eminema xD
Ostatnio siedzialam i przegrywalam z plyty Eminema na kasete bratu xD mama weszla i zaczela mi mowic cos tam ze jego da sie sluchac, ze go lubi i w ogole. Nawet kiedys w Bravo byl artykul o jego teledyskach i o tym jaki jest (ostanim bravo) mama zaczela czytac, normalnie !
A no i moja mama powiedziala ze woli Eminema od US5 xDD
Ale wybór US5 czy Eminem? To ja poproszę sok pomarańczowy... xD
Ja go lubie mam jego płyte i pare innych kawalków, spoko zimas. A nie zjada go komercja jak większość amer.. raperów.