WITAJ NA WWW.FORUMOWISKO.PUN.PL! BAW SIĘ DOBRZE! (;
Strony: 1
Co sie, Qrwa, z wami dzieje ?!
Codziennie wchodze na forum i co widze ? nic nie widze.. otoz to. Patrze kto byl na forum.. Nikt.
Moze skoro nikt nie ma czasu, brak nowych uzytkownikow, brak checie na sprowadzenie nowych ludzi no to moze usune to forum i bedzie spokoj. Hm. ??
Rozumiem.. nauke, coraz to ladniejsza pogoda, az szkoda siedziec w domu, ale.. Chyba mozna czasem wejsc, pogadac itd i pojsc. Albo ewentualnie sprowadzic nowych ludzi. Wiem, ze to nie jest latwe, bo sama chodze po roznych str i zostawiam adresy, ale nikt nie przybywa. Moze nie mam tego daru przekonywana, albo wchodza.. widza pustke i wychodza.. Nie wiem jak jest, ale skoro tak sie sprawy maja no to moze bazbadzmy sie tego forum, bo po co ma byc kolejnym (tzw) smieciem ?? ;/
no ty to wiem.
Ale sa u jeszcze inni.
Co, wszyscy maja szlaban ?? O_o
Ja nie mam szlabanu, ale ostatnio nie miałem czasu i wszystko mnie wkurzało. Ja jestem przeciw usuwaniu forum.
Ja tez nie chce usuwac forum, no ale.. Skoro nadal tak bedzie no to po co ma se byc ?? ;/
Szpaner, mowiles ze znasz jakis tam ludkow glupich, we no ich sprowadz jako rozrywke.
Ja nie mogłam być ostatnio, ale chyba wiesz dlaczego i nie mam zamiaru wszędzie tego pisać. Dobra, jakoś to będzie xDD pozdrawia!!
wiem dlaczego i rozumiem.. i to dobrze, tylko skoro jak juz mozecie to wypadaloby cos z tym zrobic.. z tym forum.
no bo tu sie nudno robi. Kiedys tu ciagle ktos siedzialo, nie dalo sie nudzic, bo ciagle cos odwalalysmy, a teraz.. Jak tu nie narzekac.
Widocznie "era świetności" tego forum się zakończyła i teraz pozostaje nam przeczekać do następnej takiej.
Strony: 1