WITAJ NA WWW.FORUMOWISKO.PUN.PL! BAW SIĘ DOBRZE! (;
Czyli to co znacie i lubicie. Co tam się śmiesznego dzieje w waszych szkołach. I jakieś śmieszne lub banalne uwagi też strzelajcie!
To ja zaczynam:
uwagi:
-Łukasz pisze w zeszycie od angielskiego kolegi hasła zaangażowane politycznie, cytuję: PO to dziady.
-Trzaska drzwiami od łazienki
Facetka od polskiego: Mariusz, nie leż na ławce!
Mariusz(ek ;*): *zamyślony, nagle się 'przebudza'*: E, słucham?
*chwila ciszy*
Facetka: Co słuchasz?
*klasa w brecht*
Facetka od bioli: Proszę bardzo, Krzysiek pokaże nam wątrobę na plakacie.
Adam: JA!!!!
*chwila ciszy*
Facetka: Co ty? Ty jesteś wątroba?
*klasa w brecht*
xP
Dobre xD
Ja mam takiego supper kolegę i z nim jak gadam to wszystcy sikają dosłownie ze śmiechu, np.:
Ja(udając groźną): A chcesz w mordę?
Krzyś"u": Zależy kogo pytasz.
Ja: A kogo mam pytać?
K: No mnie czy Krzysia?
Ja: yyy... co? Ale to ty jesteś krzysiu...
K: Nie, nas jest dwóch. On jest Krzysiu.(wskazuje palec za siebie, gzdie nikogo nie ma)
Ja: A ty kto?
K: Krzysiu 2
Ja(ze zrezygnowaniem): Krzysiek czy ja mam się cieszyć kiedu z tobą nie rozmawiam?
Taki już jest Krzyś'u'. Często na luźnych lekcjach jak nam się nudzi to ja udaję jego psychologa, a on 'ciężki przypadek' Od chyba września przeprowadzam z nim terapię xD Oto ostatnia 'wizyta':
Ja: To może mi powiesz czym się interesujesz, co robisz w wolnym czasie?
Krzyś: yyy co?
Ja: No co robisz jak się nudziśz?
K: A hobi?(tak napisałam jak on powiedział xD)
Ja: yyy tak Hobi, hobbi. Czyli o jest twoim hobbi?
K: Zrywanie jabłek.
Ja: Co?
K: No zrywanie jabłek.
Ja: aahhaa A co ribisz zimią?
K: Zrywam jabłka.
Ja: Ale jak jest śnieg?
K: Jeżdżę na snoł bordzie.
Ja: O! Bardzo przybliżone tematycznie te zajęcia.
K: Tak.
Ja: A co robisz jak nie a śniegu?
K: No zrywam jabłka.
Ja:yyyyy... To może zostawmy ten temat... A może masz jakiegoś przyjaciela?
K: Tak, wymienić?
Ja: Oczywiście, tylko Krzysiu nie mów mi już o gumce, w którą wbijasz cyrkiel kiedy jest niegrzeczna. Ani też o ołówku, który bije się z długopisem... Może masz jakichs innych przyjaciół?
K: Tak, mam kolegę.
Ja: O, a jak ma na imię?
K: Maurycy, zrywamy razem jabłka xD
W tym momencie postanowiłam przerwać, bo moja psychika za bardzo by na tym ucierpiała.
Ilanja napisał:
Taki już jest Krzyś'u'. Często na luźnych lekcjach jak nam się nudzi to ja udaję jego psychologa, a on 'ciężki przypadek' Od chyba września przeprowadzam z nim terapię xD Oto ostatnia 'wizyta':
Ja: To może mi powiesz czym się interesujesz, co robisz w wolnym czasie?
Krzyś: yyy co?
Ja: No co robisz jak się nudziśz?
K: A hobi?(tak napisałam jak on powiedział xD)
Ja: yyy tak Hobi, hobbi. Czyli o jest twoim hobbi?
K: Zrywanie jabłek.
Ja: Co?
K: No zrywanie jabłek.
Ja: aahhaa A co ribisz zimią?
K: Zrywam jabłka.
Ja: Ale jak jest śnieg?
K: Jeżdżę na snoł bordzie.
Ja: O! Bardzo przybliżone tematycznie te zajęcia.
K: Tak.
Ja: A co robisz jak nie a śniegu?
K: No zrywam jabłka.
Ja:yyyyy... To może zostawmy ten temat... A może masz jakiegoś przyjaciela?
K: Tak, wymienić?
Ja: Oczywiście, tylko Krzysiu nie mów mi już o gumce, w którą wbijasz cyrkiel kiedy jest niegrzeczna. Ani też o ołówku, który bije się z długopisem... Może masz jakichs innych przyjaciół?
K: Tak, mam kolegę.
Ja: O, a jak ma na imię?
K: Maurycy, zrywamy razem jabłka xD
W tym momencie postanowiłam przerwać, bo moja psychika za bardzo by na tym ucierpiała.
OMG !
Łot?
Sory, ale ten Krzysiek ma chyba nie po kolei w głowie. xP
Tak jak ja i połowa mojej klasy. Ale on jest najspokojnieszy w klasie. Właściwie to zawsze siedzi cicho na lekcjach, mało z kim rozmawia. Nie, że się wsydzi tylko nie lubi z nikim gadać i jest zamknięty w sobie. W zasadzie to rozmawia przede wszystkim ze mną, swoją kuzynką(Martusią koffaną) i z kolegami. Ale poczucie humoru ma zajebiste dlatego go lubię, aha i jest inteligenty i nie mów, ani nie myśl o Krzysiu źle. Jego w zasadzie wszyscy lubią, bo on nigdy o nikim jeszcze nie powiedział źle i chyba to jest najważniejsze.
Chociaż jak ktoś go nie zna to rzeczywiście uważa go za 'dziwnego' nawet ja tak kiedyś myślałam, ale on poprostu nie otwiera się do wszystkich. Taki Krzyś"u" fajny. Aha i nie Krzyś, ani Krzysiu tylko Krzyś'u'. O!
Ostatnio edytowany przez Ilanja (2006-12-24 13:09:17)
Użytkownik
kiedyś facet z histori powiedział żebyśmy zapisali że PRL to znaczy Punk Rock Later...
Krzyś"u": Czym zabijasz uchy?
Ja(krztusząc się jabłkiem): co?
Krzyś"u": Zapytałem czym zabijasz muchy?
Ja: Młotkiem, wiesz...
Użytkownik
Łohohohoho...
"Mówi na koleżnakę 'Dziecko Kaczyńskiego; oraz obraża polski rząd"
Nie moja wina że gocha wygląda jak grube kaczątko skrzyżowane z bobrem :<
"Na lekcji śpiewa 'Na na na dach dach dach' i mówi coś o jakimś szalafaju. Proszę wytłumaczyć dziecku, iż jego zachowanie przeszkadza reszcie klasy."
Chyba "Na na na na na na na na DAH DAH DAH DAH! Tirititititi...". i To ma być Shalafi! :<:<
"Skarży na inne dzieci. Proszę w tym calu założyć dziecku osobną teczkę."
...
Bueheh.
"Twierdzi, że kot właśnie przeleciał za oknem."
To z powodu gwałtonych wiatrów!
"Nakleiła nauczycielowi historii na plecy kartkę z napisem "Lubie klasę 6b"."
oł maj god...toż to historia była ;D
"Twierdzi, że szalafaj jest zamieszany w aferę rozporkową."
Szalafaj przekreśliłam i napisałam Shalafi :< Cóż to za obraza!
"Nakleja wydrukowane obrazki z satanistami na zeszyt."
Toż to Nightwish!
"Obudzona ze snu podczas lekcji matematyki, wybrana do odpowiedzi, na pierwsze pytanie odpowiedziała "Ssssicho kurwa...". Proszę porozmawiać z dzieckiem na temat wyrazów jakich używa."
Spać mi się chciało...
"Mówi na Marcina Porębskiego 'Pączek bez rączek' a na Marka Jelonka 'Jelonek Kondomek'."
Bueheh. Mwahahaha! omg, to było udane ;D
"Chodzi z Szymonem po korytarzu za Oktawią i śpiewa "Jedzie pociąg z daleka, na najtłysza już czeka..na na na na na dach dach dach tititititi..."
KURWA! Na na na na na na na na DAH DAH DAH DAH! Tiritititi...! N-I-G-H-T-W-I-S-H. No. Lepiej
"Rzuca w Szymona długopisem który trafił w Oktawię. Tłumaczy się tym, że to gumka miała być w oktawię, nie długopis..."
No...i papierkami do kosza jeszcze xD
"Twierdzi, że Mozart to goguś z końskim pyskiem a metalowcy są lepsi."
Nightwish. co za ciulajdusek, niech se uszy umyje.
"Na zadane pytanie odpowiada "Tylko Shalafi to wie" lub "A ja luuubięęę!"
Czemu shalafi? Historyk jest jedynym który czytał WP xD
"Obraża śp. Jima Morrisona"
Pan historyk, fanatyk The Doors.
"Twierdzi, że jest Empucholikiem. Proszę wytłumaczyć dziecku, że taki alkochol nie istnieje."
Bueheh. English zamiata ;D
"Woła za Nikolą 'Pierdolona Barbie'. Jej wytłumaczeniem jest, że chodziło o lalkę Barbie która zapragnęła mieć dziecko."
Beka. Nic więcej xD
"Nie przeczytala lektÓty "Ania z Zielonego Lasu"
To polonistka jest...xDxD I miało być chyba 'wzgórza' ale kit xD
"Znalazła w słowniku angielsko polskim wyraz 'Sperm' i zarządała aby wpisać go do zeszytu"
To na angolu było. Mwahaha.
"Krzyczy i rzuca piernikami przez okno."
Wigilia klasowa 2006...
"Woła za Nikolą 'Szkarłatna panienka'."
Lol xD
"Woła za Nikolą 'Twój klient idzie'."
"Pyta Nikolę kiedy ma zmianę."
"W środku lekcji wstała, powiedziała że lekcja jest nudna po czym wyszła z klasy. Zapytana o wytłumaczenie odpowiedziała, że pomyliła to z opowiadaniem o zbuntowanej młodziezy."
I jak tutaj historyka nie lubić? xP
"Zamówiła na lekcji pizzę do sali 102 (tam gdzie odbywała się lekcja). Po dowozie zaczęła ją jeść i częstować sąsiadów z ławek obok"
Lol, Szymon też vrał w tym udział :<:<
"Podrzuca butami kolezanki."
Nie pytajcie...
Jak coś sobie przypomnę to wpiszę jeszcze xDxD
Wiecie co, nikt nie przebije mojego kolegi! Kiedyś podrobił podpis swojej mamy... Napisał "Grażyna" przez "rz", anie "ż", czli podpis był: Grarzyna R---- xDD teraz on jest specem od podrabiania podpisów w szkole xD (bo oczywiście wieść się rozniosła)