WITAJ NA WWW.FORUMOWISKO.PUN.PL! BAW SIĘ DOBRZE! (;
Ktoś trenuje albo zamierza??
Ja trenuje, umiem: skok, rolera, twohandsa, monkeya, graba i troche verticala.
Ja bym chciala, ale.. jakos nie wyobrazam sobie siebie skaczacej po scianach lub robiaca slata w przod lub w tylxDDD Heh. Moooze kiieeedys xDD
Salta to jest akro a to jest coś innego. Ale żeby być mistrzem trzeba też to znać.
No wlasnie..
Mam do czynienia z Parkourem. Chciano mnie nauczyc czegos, ale.. Stwierdzilam, ze nie ma sensu, bo chce sobie jeszcze troche pozyc xDD
Zobaczymy.. Moze jak sobie wyrobie kondycje.. troche sie porazciagam to bedzie mozna sprobowac
taa trend. Dziwne, bo tra on kilka lat juz. Nawet jesli, to co w tym zlego ? Jesli komus sie podoba ten 'sport' i go trenuje - jego sprawa.
Zbanowany
Kto to ten pokemonuś? xP
E.M.'a napisał:
taa trend. Dziwne, bo tra on kilka lat juz. Nawet jesli, to co w tym zlego ? Jesli komus sie podoba ten 'sport' i go trenuje - jego sprawa.
Fakt, "sport" ten uprawiany jest juz od kilku lat.
Tylko jeszcze założymy...5 lat temu praktycznie nikt o tym nie wiedział.
A trend ze względu na to, ze teraz wszyscy trenują parkura, a tak naprawde gów.no potrafią.
Rispekt, w sumie.. to masz racje. Gdzie sie nie pojdzie to widze gowniarzy skaczacych po scianach, przez ogrodzenia itp. ja nie mam nic przeciwko, bo zeby cos osiagnac trzeba sporo trenowac. Ale.. znam takich co krotko trenuja, a nawet niezle im idzie. Ale.. tylko niezle ;]